Krim og den amerikanske dobbeltmoral

USA mener at Krim skal gives til Ukraine, som 88% af øens befolkning besluttede at forlade, for i stedet at tilslutte sig Rusland. Det skete i 2014.

USA og en række EU-lande har protesteret. Deres dobbeltmoral er til at få øje på. For hvornår skal Californien tilbageleveres til Mexico? Hvornår skal Hawai tilbage til Spanien? Hvornår skal Falklandsøerne tilbage til Argentina?

Amerikanerne bruger et andet sæt regler for sig selv, end de bruger for andre lande. Verdens største terrorist (USA) er endnu en gang afsløret i groft hykleri. Krim tilhører Rusland, befolkningen er russere og ønsker at være en del af Rusland, ikke af EU og Nato og ikke af den amerikanske kontrolsfære i det hele taget. For Europa består jo i dag af amerikanske kolonier, som ikke kan eller tør tage selvstændige politiske beslutninger. Europæisk politik fastlægges i Washington, og hykleriet om demokrati og menneskerettigheder bliver mere hult, jo længere udviklingen mod en ny fascisme drives. Ytringsfriheden eksisterer ikke mere i en række Europæiske lande, så fri debat er ikke mulig. Man idealiserer porno, blasfemi, racisme, homosexualitet og abort for at gøre den kristne kulturs fjender glade, men et positivt bud på en europæisk kultur har man ikke. Måske er islam fremtiden? Står det til de europæiske politikere, så er der nok ikke andre muligheder!

 

Skriv et svar